Skolevognen

Skolevognene

Du kan tage kørekørt til manuelt og automat gear.

Skoda Karoq

Du kan køre dine praktiske lektioner i en Skoda Karoq 1,5 fra 2022. Bilen er nem at køre og betjene. Koblingspunktet er blødt, og sammen med automatisk start/stop starter bilen automatisk hvis bilen går ud. Derudover har bilen små blinde vinkler og bakkamera, hvilket giver et godt overblik i forhold til andre trafikanter.

VW Touran

Du kan også vælge at køre dine praktiske lektioner i en VW Touran fra 2018. Bilen er med automatgear. Den har og parkeringssensor for og bag. Derudover har bilen små blinde vinkler, hvilket giver et godt overblik i forhold til andre trafikanter.

Hvad skal jeg vælge?

Med automatgear skal du kun bruge speeder og bremse. Det vil alt andet lige gøre dit kørekortforløb nemmere – især hvis du ikke har prøvet at køre bil før.

Vælger du at gå til køreprøve med automatgear, så vil du få påført kode 78 på dit kørekort, som siger at du kun må køre med automatgear. 

Hvis du en dag gerne vil køre med manuelt gear, så kan du gå til en praktisk prøve med manuelt gear. Når du består den, så må du køre med manuelt

Hvis du består en køreprøve med manuelt gear, må du efterfølgende køre med manuelt og automatgear. Hvis du derimod består en køreprøve med automatgear, så må du kun køre automatgear bagefter.

Hvis du i dit forløb finder det svært med koblingen, så kan du altid skifte over til automatgear.

Så ring eller skriv til køreskolen, så tager en vi snak om hvad der giver mening for dig

Scroll to Top
Scroll til toppen