Priser

Et kørekort er en stor engangsinvestering, som kan vise sig at være dyr, hvis man ikke har undersøgt og sammenlignet priserne fra de forskellige køreskoler. Der er ikke kun udgifter til køreskolen, men også til foto, førstehjælp, lægeerklæring og prøvegebyr.

Pris og kvalitet hænger sammen

Det kan betale sig at vælge rigtigt første gang. Prisen er ofte det som først springer i øjnene, og man kan være tilbøjelige til at vælge den billigste køreskole. Inden du vælger kan du med fordel høre hvor dine venner og veninder har taget kørekort, og om de vil anbefale stedet til dig. Priserne på kørekort varierer meget fra køreskole til køreskole og ikke mindst hvor i landet du vil tage kørekort. Pakkeprisen er én ting, men du skal også tage højde for eventuelle ekstra køretimer, leje af skolevogn til køreprøven samt booking- og administrationsgebyrer.

Hvis du ikke ønsker at deltage på et tilmeldt hold, så skal du afmelde dig senest 30 dage før første teorigang. Ved overskridelse af fristen vil du blive opkrævet et gebyr på 1.000 kr.

Du skal betale hele beløbet efter 1. teorigang og senest inden 2. teorigang

Du kan få delt betalingen i to. Gebyr på kr. 200. 1. rate betales senest inden den 2. teorigang og 2. rate senest inden den 5. teorigang. Dette er dog ikke muligt ved lynhold

Du kan gratis deltage i alt det du vil, indtil du er klar til teoriprøven

kr. 300 pr. lektion. Baner er kr. 1.000

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Så bliver du tilbagebetalt forholdsmæssigt efter faktisk forbrug og til enhver tid gældende listepris

Undersøg priserne på andre køreskoler, og lav en sammenligning med alle udgifter

Alle ekstra timer skal være afregnet inden prøven

Scroll to Top
Scroll til toppen